HÅRSTYLISTUTBILDNING


Hårstylistutbildning med inriktning på hårstyling för Fashion, Foto, Beauty, TV, Editorial och Reklam. Ett perfekt komplement för dig som är utbildad makeupartist och även vill kunna ta ansvar för hår ute på jobb. Målet med den här utbildningen är att du, när du är färdig, ska kunna arbeta som hårstylist vid alla tänkbara tillfällen som modevisningar, fotograferingar och TV/videoinspelningar.

Att komplettera din kunskap inom makeup med en hårstylistutbildning kommer att ge dig exakt de konkurrensfördelar som behövs för att du ska lyckas! Du behöver inte ha gått makeupartistutbildningen för att söka denna kurs men det ökar naturligtvis dina chanser markant att få jobb om du kan både hår och makeup.

Maria Oldenstedt, som både har varit nominerad och vunnit Årets frisör i kategorin Avantgarde, är den som har ansvarat för att dra upp riktlinjerna för vår hårutbildning samt spelat in våra instruktionsfilmer som du kommer att ha som understöd när du tränar på dina läxor hemma.

Ny utökad kurs med hela 103,5 h undervisning ger dig en gedigen grund att stå på!

Fakta:

Tid:
Månd-onsd 14.00-17.00 i 11 veckor samt några extrainlagda lektioner enligt schemat. Totalt: 103,5h.

Kursdatum Stockholm

Alternativ 1: 22/1
Alternativ 2: 16/4

Kursdatum Göteborg
Alternativ 1: 22/1
Alternativ 2: 16/4

Kursdatum Malmö
Alternativ 1: 22/1
Alternativ 2: 16/4

Pris:
26.995kr inklusive moms anmälningsavgift och material för ca 6.000kr. Viss komplettering kan behöva göras.

Vem kan ansöka till utbildningen?
Du skall behärska svenska väl i tal och skrift – avsteg kan göras då det gäller sökanden från Norge och Danmark. Övriga förkunskaper krävs ej. Du skall även vara helt frisk.

Hur ansöker jag?
Maila ditt namn, personnummer, adress, mobil och email till kontakt@makeupstudion och skriv i ämnesraden Anmälan hårstylist. Om flera datum ligger upp - var vänlig specificera i mailet vilket datum du ansöker till. 

 

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande