ÖVERSIKT ALLA UTBILDNINGAR 2018

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLISTUTBILDNING med fransförlängning och spray tan

En fantastisk utbildning där du kan bli yrkesdiplomerad som makeupartist och hårstylist med inriktning på skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam. Du kan även ta yrkesdiplom inom fransförlängning, spraytan och inom Beauty Sales.

Kursen innehåller 336 timmars lärarledd undervisning och går över 11 veckor, 5 dagar i veckan + 1-3 månaders distansutbildning där du kan välja om du kostnadsfritt vill fördjupa dig inom marknadsföring och makeup vid fotografering/rörlig bild för uppbyggandet av din portfolio.

Vill du driva eget företag så kan du läsa till vårt Special Case med businessinriktning.MAKEUPSTYLISTUTBILDNING

En makeupstylistutbildning med grundläggande skönhetstekniker. Lämplig för dig som vill arbeta med beautymakeup på annan person för bröllop och fest samt kunna hålla kurtkurser eller jobba i butik med försäljning och kundmottagning. Denna kurs räknas som del 1 i en uppdelad makeupartistutbildning.

80 timmars lärarledd undervisning
Dagtid eller kvällstidFRANSFÖRLÄNGNINGSUTBILDNING

Diplomutbildning i fransförlängning med singelfransar.En utmärkt utbildning för dig som vill starta eget eller arbeta som anställd på salong.

Självklart ingår härdplastutbildning helt i enlighet med Arbetsmiljöverkets riktlinjer.
Startkit med fransar, lim och verktyg ingår.
4 dagar + 3 månaders distansutbildning


SPRAYTANUTBILDNING

Diplomutbildning i Spraytan.

1/2dags utbildning.
Startkit ingår med cruelty free-produkterMAKEUPARTISTUTBILDNING

En renodlad utbildning där du blir yrkesdiplomerad som makeupartist med inriktning på skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam.
Du kan också ta ett diplom inom Beauty Sales.

Kursen innehåller 200 timmars lärarledd undervisning, 11 veckor, 4 dagar eller kvällar i veckan + 1-3 månaders distansutbildning där du kan välja om du kostnadsfritt vill fördjupa dig inom marknadsföring och makeup vid fotografering/rörlig bild för uppbyggandet av din portfolio.

Vill du driva eget företag så kan du läsa till vårt Special Case med businessinriktning.MAKEUPSTYLIST DEL 2 FÖRDJUPN. MAKEUPARTIST

En fördjupningsutbildning till makeupartist. Lämplig för dig som har grundläggande kunskaper inom beautymakeup och nu vill satsa vidare mot ett makeupartistdiplom där du kan jobba med skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam.

120 timmars lärarledd undervisning
6 veckor, 4 dagar i veckan. Dagtid- eller kvällstidHÅRSTYLISTUTBILDNING

En hårstylistutbildning för dig som vill jobba med uppsättningar för bröllop och fest, styling och avantgardefrisyrer för röda mattan, TV, reklam, mode och fotografering. Studera den ensam eller kombinera med någon av våra diplomutbildningar i makeup.

103 timmars lärarledd undervisning
11 veckor, 14-17 måndag, tisdag och onsdag.BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande