fbpx

Delbetalning

Om du vill delbetala din utbildning så kommer du behöva ta ett lån. Det innebär att utbildningens kostnad blir direkt betald från banken och att du sedan gör dina avbetalningar till banken. Om du inte själv blir godkänd som låntagare kan det gå bra om du har en medlånare som en förälder eller en sambo.

Humanfinans
 Om du t. ex. lägger upp ditt lån om 85.500 kr för den stora Hårstylist och Makeupartistutbildningen på 3 år blir din månadskostnad 2.717 kr.
Är du istället intresserad av Fashion & Beauty makeupartistutbildningen blir din månadskostnad, för ett lån på 49.500 kr upplagt över 3 år, endast 1573 kr.

Förälder, sambo eller vän som medlånare 
Om du inte själv uppfyller dessa krav kan det gå bra om du har en sambo, vän eller kanske förälder som kan tänka sig att stå som medlånare.

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information