fbpx

Fördjupning del 2 till Makeupartist


Fördjupning Makeupartist del 2 är för dig som antingen har gått vår Makeupstylistutbildning och därigenom fått en grundlig utbildning i skönhetsmakeup eller för dig som har goda grundkunskaper i beauty från annan skola och nu vill gå en fördjupande utbildning som leder fram till en renodlad makeupartistexamen.

Pris: 34.995kr – moms, anmälningsavgift samt produkter för 9.000kr ingår i priset. Diplom utfärdas efter avklarad utbildning förutsatt att dina studieresultat är godkända och att din närvaroprocent inte understiger 80%.
För delbetalning, läs mer här.

Detta är en makeuputbildning som innehåller allt du behöver för att jobba som makeupartist med inriktning mot fashion, beauty, reklam, tidningar, catwalks och TV. Denna utbildning går halvtid och är speciellt utformad för att passa dig som vill jobba samtidigt som du utbildar dig till makeupartist – oavsett om du väljer att gå dag- eller kvällstid. Förbered dig dock på att du kommer att behöva lägga mycket tid på läxor och träning utanför skoltid.

För att du ska kunna ansöka om denna utbildning krävs att du har läst vår makeupstylistutbildning efter 2015 och med goda resultat. Har du läst på annat håll eller innan 2015 behöver du göra ett antagningsprov och du kan läsa mer om det här.

Varför välja Makeupstudion Education?

✓ Rekommenderad skola med höga betyg från tidigare elever

✓ Max 8 elever/klass & engagerade lärare

✓ Framgångsrika tidigare elever – vi vet verkligen vad vi gör

Fakta:

Pris: 34.995kr - moms, anmälningsavgift samt produkter för 9.000kr ingår i priset. Diplom utfärdas efter avklarad utbildning förutsatt att dina studieresultat är godkända och att din närvaroprocent inte understiger 80%.
För delbetalning, läs mer här.

Studielån/finansiering av utbildningen:
CSNberättigad: NEJ
Delbetalning: JA 

Kursplan:
Läs mer om kursens innehåll här.

Utbildningen finns i:
Stockholm JA
Göteborg JA
Malmö JA

Dagtid, 6 veckor. 4 dagar/vecka. Måndag-torsdag 09.00-13.00 
Välj mellan följande startdatum: 13e maj, 23e september.

Kvällstid, 12 veckor, 2 kvällar/vecka. Måndag-tisdag 18.00-22.00
Startdatum: 28e oktober

Anmälan:
Anmäl dig via mail med fullständiga personuppgifter, adress och telefonnummer till angelicafrantz@makeupstudion.com

Modell:
OBS! Vissa lektioner kan du behöva ta med egen modell. Gå gärna med i Modeller till Makeupstudion på Facebook. Där kan man söka modell. Skriv tid/datum samt vilken stad det gäller.

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information