fbpx

Fördjupning del 2 till Makeupartist


Fördjupning Makeupartist del 2 är för dig som antingen har gått vår Makeupstylistutbildning och därigenom fått en grundlig utbildning i skönhetsmakeup eller för dig som har goda grundkunskaper i beauty från annan skola och nu vill gå en fördjupande utbildning som leder fram till en renodlad makeupartistexamen.

Detta är en makeuputbildning som innehåller allt du behöver för att jobba som makeupartist med inriktning mot fashion, beauty, reklam, tidningar, catwalks och TV. Denna utbildning går halvtid och är speciellt utformad för att passa dig som vill jobba samtidigt som du utbildar dig till makeupartist – oavsett om du väljer att gå dag- eller kvällstid. Förbered dig dock på att du kommer att behöva lägga mycket tid på läxor och träning utanför skoltid.

För att du ska kunna ansöka till denna utbildning krävs att du antingen har gått igenom vår makeupstylistutbildning med goda resultat och inte senare än 2015 eller att du gör ett antagningsprov och du kan läsa mer om det här.

Fakta:

Kurspris: 29.995kr tom januarikursen 2019, from februari 2019 34.995kr - moms, anmälningsavgift samt produkter för 9.000kr ingår i priset.

KURSSTARTER 2019
Dagtid,
 6 veckor. 4 dagar/vecka. Måndag-torsdag 09.00-13.00 
Välj mellan följande startdatum:
25/2-4/4
13/5-18/6
23/9-31/10

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information