fbpx
FÅ HEM GRATIS KURSKATALOG

UTBILDNING FRANSFÖRLÄNGNING

Nu kan du också välja att gå en utbildning i fransförlängning – singelfransar – hos oss. Eller som vissa kallar det – att bli Fransstylist. Detta har visat sig vara mycket populärt. Det är ett utmärkt sätt för dig att snabbt komma igång med att tjäna pengar och bygga upp en kundkrets.

Fransförlängning är en semipermanent förlängning som håller mellan 3-4 veckor och därefter måste påfyllning göras. Det gör att man som fransförlängare har lätt att bygga upp en återkommande kundkrets vilket hjälper till när man vill tjäna pengar.

Pris per person:
14.995 kr.
I priset ingår ett franskit till ett värde av minst 4.000kr samt moms/anmälningsavgift. Det ingår även en utbildningsbok värde 420kr. Väljer du att köpa denna utbildning ihop med någon av våra andra yrkesutbildningar så blir priset 9.995kr ink moms och anmälningsavgift. Till våra yrkesutbildningar räknas Makeupartist & Hårstylist, Makeupartist och Makeupstylist.

** V I K T I G   I N F O
Obs! För att kunna arbeta med fransförlängning krävs det enligt lagen att du har genomgått en läkarundersökning som har gett dig ett tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster (som finns i limmet). Det är extremt viktigt att du som elev tar ansvar för detta då personer med t ex astma INTE lämpar sig för arbete med härdplaster. Tänk också på att du, när du har genomgått en utbildning och vill jobba aktivt med fransförlängning bör ha vederbörlig skyddsutrustning som utsug samt arbeta med skyddsglasögon, munskydd och handskar speciellt anpassade för att hantera ångor och eventuella stänk från limmet. Se längst ned för länkar till tester för tjänstbarhetsintyg. Då det är ett lagkrav att ha ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster så rekommenderar vi att du gör testet innan du anmäler dig till vår utbildning. Det är dock inte ett krav från vår sida. Det ligger på ditt ansvar som blivande yrkesutövare.

Det krävs också att du har genomgått en utbildning i hantering av härdplaster och detta ingår i vår utbildning. Om du kollar på olika skolor och inte vet vilken du ska välja – var MYCKET noggrann med att just en godkänd härdplastutbildning ingår i utbildningen, då det är lag på att ha genomgått en sådan för att få arbeta med härdplaster. Kontrollera också att den utbildning du väljer, arbetar med godkända utsug och godkänd skyddsutrustning! Vi har valt att stå utanför SEYFs krav när det gäller denna utbildning.

Länkar till tester för tjänstbarhetsintyg:

Stockholm: Boka via länken här eller kontakta Adxto Care via mejladress intyg@adxto.com – säg till att du ska gå utbidlning så får du rabatt på undersökningen. Adxto Care finns på Kungsgatan 48.

Malmö: Ring 040 – 25 05 50 alt skicka ett mejl till fhv@tjugonde.se
Säg att ni kommer från Makeupstudion så blir ni inbokade på en tid. Kontaktperson är medicinska sekreteraren, Francesca Anbring.

Göteborg

Fakta:

Pris per person:
14.995 kr.
I priset ingår ett franskit till ett värde av minst 4.000kr samt moms/anmälningsavgift. Det ingår även en utbildningsbok värde 420kr.
Väljer du att köpa denna utbildning ihop med någon av våra andra yrkesutbildningar så blir priset 9.995kr ink moms och anmälningsavgift.
Du måste ha fyllt 18 år för att ta kursen.
För delbetalning, läs mer här.

Studielån/finansiering av utbildningen:
CSNberättigad: NEJ
Delbetalning: JA 

Kursplan:
Se schemat här.

Utbildningen finns i:
Stockholm JA
Göteborg JA
Malmö JA

Kurstid:
4 dagar totalt. 3 dagar i uppstart – sedan 10 sets träning på hemmaplan samt 1 dags slutprov.

Stockholm 
Nytt datum kommer

Göteborg
Nytt datum kommer

OBS! Medtag egna modeller, en till dag 2 och en till dag 3. Gå gärna med i Modeller till Makeupstudion. Där kan man söka modell. Skriv tid/datum samt vilken stad det gäller.


BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X