fbpx

GDPR

Uppgifterna du lämnar vid ifyllande av formulär på makeupstudion.com lagras i vårt kontaktregister och kommer användas för utskick av information och reklam från MDB Makeupfabriken Sverige AB (FÄRG Collection) och Makeupstudion Education Sweden AB (Makeupstudion). Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med GDPR.
 Inga personuppgifter säljs eller lämnas vidare till tredje part.

Vi sparar endast uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna skicka information och uppföljning till dig som fyllt i ett formulär och visat intresse för våra produkter. Vi lagrar information för att kunna skicka både digital och fysisk information.

Vill du få information om vilka uppgifter vi har lagrade om dig, ändra uppgifter eller bli borttagen ur våra register ber vi dig kontakta vår kundservice här>>

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information