fbpx

FÄRG för gymnasier

Behöver du ett makeupmärke som du kan lita på till din skola? Då är FÄRG rätt för dig. Med över 300 hyperflexibla och mixbara produkter så är du alltid trygg i att det finns en produkt för det du behöver – oavsett din modells hudton. Med en bakgrund från makeupartistbranschen är märket uppbyggt för att ge dig som makeupartist bästa flexibilitet. Här hittar du hela vårt sortiment.

Addera att vi har 24 års erfarenhet av att jobba med privata yrkesutbildningar upp till makeupartistnivå och du kan få en helt annan hjälp och bollplank från oss än något annat märke. Vi ger dig möjligheten att arbeta med vår onlineportal, fylld av text, bilder, pictorials, illustrationer, mood boards och övningar – antingen som en ren kunskapskälla för dig själv och dina elever eller om du också vill addera det renodlade lärarmaterialet så får du även tillgång till våra lektioner med powerpoints fyllda av bilder och förklarande textmaterial.

Ett av FÄRGs viktigaste kärnvärden är kunskap så därför bjuder vi också in till gratis inspirationsdagar för lärarna.

Kort om FÄRG: Märket är svenskt, flerfaldigt prisbelönat och har flertalet “Bäst i test-utnämningar”. Våra penslar är veganska och så är även en stor del av sortimentet. Produkterna är självklart EJ djurtestade och märket är PETA-certifierat.

Och tveka inte att höra av dig om du vill bli inlagd som skolkund och prata mer med oss om hur vi kan hjälpa din skola på bästa sätt. Du når oss via: kontakt@fargcollection.se

 

 

Fakta:

Onlineportal – www.fargacademy.se med mängder av bilder, pictorials, moodboards och understödjande textmaterial som lämpar sig för undervisning på gymnasienivå. 

”FÄRGs onlineportal har imponerat stort på mig som lärare. Den är pedagogiskt utformad med sina tydliga texter och bilder – alltså lätt för eleverna att förstå och ta till sig. Eleverna har tillgång till portalen i skolan, i hemmet samt i mobilen, på det sättet kan undervisningen lättare individuellt anpassas efter elevernas förmågor. Vi är så nöjda!”
– Silvia Johansson, Praktiska Halmstad

Kontakta oss för prenumeration via kontakt@fargcollection.se


BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X