fbpx

Kortkurser i makeup

Makeupkurs – Beauty


Vi tar emot er under 2h* och ger er en riktig djupdykning i makeup.

Tanken är att du ska gå därifrån med helt ny kunskap och förståelse för färgval när det gäller foundation, bryn, rouge och ögonskuggor. Vidare vill vi att du ska lära dig vilken typ av skuggor du ska använda och hur du på bästa sätt kan framhäva just dina drag. Vi kommer både att visa hur ni gör och samtidigt får ni, med hennes hjälp, testa själva så att ni verkligen lär er på riktigt hur det ska göras.

Dessutom kan vi  specialblanda fram en mineralpuderfärg åt dig om färgerna från originalsortimentet inte passar perfekt.
Max 4 personer per kurs och grupper kan sättas ihop med, för varandra, okända personer. 2 personer – 2 timmar. *Från 3-4 personer förlängs kursen med ca 1h så att alla hinner få den hjälp de behöver.

HYGIEN: Vi arbetar alltid med rena penslar, handskar på händerna och täta munskydd!

PRIS: 1.995kr/person och då ingår makeup för 1000kr.

BOKNINGSBARA TIDER: Torsdagar 18.30-20.30 (21.30)

För bokning: Maila oss på kontakt@fargcollection.se med önskat datum.

Lärare att välja mellan:
Birgitta Lagerholm, FÄRGs grundare och föredrar att jobba med kunder som är 35+ – kolla gärna in hennes Youtubekanal här. 
Juni Westin – makeupartist och influencer med över 90.000 följare på sin Instagram och som gladeligen tar emot både unga som lite äldre kunder.
Rasmus Pettersson, grym makeupartist och känd som Kaleidocolours på Instagram. Även Rasmus trivs med både unga som äldre kunder.BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X