Kortare makeupkurser – Mature, Obs! Alla bilder är helt oretuscherade.

LILLA MAKEUPSKOLAN

Lilla makeupskolan är en annorlunda makeupkurs för dig som vill lära dig massor om makeup för eget bruk. Hos oss går du istället 3 lektioner om 1h och 15 minuter vardera och priset just nu är 1.795kr – normalt pris 1.995kr.

I priset ingår:
1 foundation speciellt utvald till din hudton. (Du väljer själv om du vill ha en flytande foundation, ett mineralpuder och kabukiborste eller en cremefoundation med ett puder och en puderpuff)
1 fylld 6färgspalett med personliga färger.

Ett presentkort på denna kurs brukar vara en mycket uppskattad present.MATURE BEAUTY

Kursen för dig som är mitt i livet och vill få tips om hur man kan anpassa makeup efter den lite mognare huden och samtidigt våga lite mer. Vi går igenom foundationval – produkt och färgval, ifyllning av bryn, färgval och placering för rouge och ögonmakeup samt läppmakeup.

1 lektion om 60 minuter.
Kostnad: 695 kr inkl moms och produkter för hela summan.
Max 4 personer.

Ring oss för att boka tid:
Stockholm: 08-640 79 01
Göteborg: 031-40 79 01
Malmö: 040-12 10 60


FUCK CANCER – MED MAKEUP

Att drabbas av cancer är inte bara hemskt med tanke på diagnosen i sig och den oro och ångest som den medför. Behandlingarna är också fruktansvärt tuffa och inte nog med det – för varje dag tappar du lite mer av det utseende du är van vid om du förlorar ditt hår.

Vår vd, Birgitta Lagerholm, har två systrar och flera vänner som har drabbats av cancer och hon vill försöka underlätta för den som drabbas. Om än med något så banalt som att hjälpa till med att lära ut hur du kan sminka dig för att ändå känna dig fin under sjukdomsperioden. På bilden nedan ser du Andrea, en av Birgittas vänner – se vad vacker hon är – trots sin vidriga sjukdom! Vill du ha hjälp så finns vi här!
1 lektion 60 min.

Kostnad: 695 kr inkl moms – I priset ingår produkter för 645kr och 50kr går till cancerforskning. Max 4 personer.
Ett presentkort på denna kurs brukar vara en mycket uppskattad present.
Ring oss för att boka in din kurs i Stockholm, Göteborg eller i Malmö: 08-640 79 01BUSINESS BEAUTY

En kurs anpassad för dig som är mitt i karriären och vill kunna lägga en makeup anpassad för affärssammanhang. Du lär dig hur du kan lägga en makeup som är anpassad för att lyfta fram dina vackraste drag.

Du går 2 lektioner 0m 1,5h, dvs totalt 3 h. Lektion 1 lär vi dig hur du kan lägga en dagsmakeup som går att lägga snabbt på morgonen. Lektion 2 lär du dig kan utöka dagsmakeupen till kvällsmakeup.
Kostnad: 1295 kr inkl moms. I priset ingår produkter för 595 kr. Max 4 personer.

Ring oss för att boka tid:
Stockholm: 08-640 79 01
Göteborg: 031-40 79 01
Malmö: 040-12 10 60


BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information