fbpx

Kortare makeupkurser – Mature, Obs! Alla bilder är helt oretuscherade.

LILLA MAKEUPSKOLAN

Lilla makeupskolan är en annorlunda makeupkurs för dig som vill lära dig massor om makeup för eget bruk. Hos oss går du istället 2 lektioner om 1h och 45 minuter vardera och priset just nu är 1.795kr – normalt pris 1.995kr.MATURE BEAUTY

Kursen för dig som är mitt i livet och vill få tips om hur man kan anpassa makeup efter den lite mognare huden och samtidigt våga lite mer. Vi går igenom foundationval – produkt och färgval, ifyllning av bryn, färgval och placering för rouge och ögonmakeup samt läppmakeup.


FUCK CANCER – MED MAKEUP

Att drabbas av cancer är inte bara hemskt med tanke på diagnosen i sig och den oro och ångest som den medför. Behandlingarna är också fruktansvärt tuffa och inte nog med det – för varje dag tappar du lite mer av det utseende du är van vid om du förlorar ditt hår.BUSINESS BEAUTY

En kurs anpassad för dig som är mitt i karriären och vill kunna lägga en makeup anpassad för affärssammanhang. Du lär dig hur du kan lägga en makeup som är anpassad för att lyfta fram dina vackraste drag.


BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information