fbpx
FÅ HEM GRATIS KURSKATALOG

OM FÄRG

FÄRG är ett svenskt, prisbelönt makeupmärke som grundades 2004 av Birgitta Lagerholm, som även drev Makeupstudion, ett företag som har utbildat makeupartister mellan 1996 och 2020. Den bakgrunden gör att, ett av FÄRGs viktigaste kärnvärden är kunskap, så vi älskar att lära våra kunder hur man ska använda produkterna på bästa sätt. Det tar sig uttryck både i kortare makeupkurser, intensivutbildningar upp till hög nivå och flera inspirationskurser per år för våra återförsäljare. Läs mer om det på FÄRG Academy.

Sortimentet innehåller över 300+ produkter. Det är foundations, puder, skuggor, rouge, contour/highlight och läpprodukter som passar alla från ljusaste till mörkaste hudton. FÄRGs skuggfärger är också hyperflexibla så de kan användas torra eller fuktade – eller varför inte mixade med vår Big Boss-glans till en egen läppglansfärg? Här hittar du hela vårt sortiment.

Äkthet är ett annat av våra kärnvärden och äkthet för oss är att inte retuschera våra reklammodeller. Dessa är för övrigt allt ifrån vanliga människor till riktiga fotomodeller. Ålder och etnicitet mixas hejvilt. För oss är det inkludering på riktigt!

FÄRG – SÅ MYCKET MER ÄN MAKEUP

FÄRGS ägare och Vd, Birgitta Lagerholm:
”Men på riktigt – Varför är är normer så jäkla viktigt för alla? Vi på FÄRG avskyr normer! Normer är begränsande och gör livet mycket tråkigare – jag vill uppmuntra folk att våga sticka ut och vara sig själva – oavsett val av stil, ålder, ras och kön. Jag hamnade själv i ett vägval när jag var 45 och plötsligt insåg att jag hade, i hela mitt liv, böjt mig för en norm som inte alls passade mig. Följden blev att jag klippte av mig mitt långa blonda hår och tatuerade mina händer…

För mig är FÄRG så mycket mer än bara makeup, vi vill vara din kompis som uppmuntrar dig att våga välja ett mer spännande, utmanande och roligt liv. Helt oavsett om vi gör det med vår blogg, vår Youtubekanal, vår makeup och kunskap eller våra event.”

Gunilla till vänster på bilden är 78 år gammal – vågar hon så vågar du!

Btw… Vi älskar djur så produkterna är inte djurtestade och är godkända av PETA. FÄRG kommer aldrig att säljas i Kina så länge landet kräver djurtester – FÄRG är med andra ord cruelty free på riktigt och inte bara på pappret.

 


BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X