fbpx

OM MAKEUPSKOLAN

Makeupstudion Education är en makeupskola med både makeupartistutbildningar och utbildningar till hårstylist och makeupstylist. Idag rekommenderas vi av både COSMOPOLITAN och Stockholmsgruppen – en av Nordens största modellagenturer.

Bakgrund
Birgitta Lagerholm, är makeupartisten som drömde om att ha en egen makeupskola. 1996 förverkligade hon drömmen och startade Makeupstudion Education. Nu, mer än 20 år senare med utbildningar och jobb i Sverige och Hollywood bakom sig, är hon en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika utbildare av makeupartister. Bland annat har hon föreläst om makeup i New York på Parsons – kända från TV3s Project Runway och även gjort ett flertal makeuptutorials för Kanal 5 som sändes i NRJs morgonshow. Hennes elever har gjort jobb för både London, Köpenhamn, Gambia och Stockholm Fashion Week. De har jobbat för Ellegalan, SVT, TV3, TV4, Kanal 5, Damernas Värld, Elle, Cosmopolitan och många, många fler. Vi har även ett antal finalister och vinnare av makeupSM på meritlistan!
Läs mer om Birgitta här.

Vår affärsidé är mycket enkel – Men som vi sliter för att genomföra den!
Vi ska förmedla yrkesutbildningar av högsta klass inom makeup och hår. Går du en makeuputbildning hos oss ska du vara mer än redo för det som branschen sedan kräver. Vi vill att du ska lyckas!

Populär makeupskola med mängder av rekommendationer
Makeupskolan har haft elever från hela världen och är mycket populär tack vare sina små grupper om max 8 elever samt sina erkänt duktiga lärare. Framför allt också tack vare sina elevers framgångar som makeupartister efter utbildningen. Detta har gett Makeupstudion ett mycket gott rykte i branschen och skolan blev först med att vara godkänd av SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund. Idag har vi valt att istället vara medlemmar i branschorganisationen SAHM.  Missa inte att kolla in alla våra rekommendationer på Reco.se
Eller läs mer om våra tidigare elevers framgång här.

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information