fbpx

ÖVERSIKT ALLA UTBILDNINGAR

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLISTUTBILDNING med fransförlängning och spray tan

En fantastisk makeuputbildning där du kan bli yrkesdiplomerad både som makeupartist och hårstylist med inriktning på skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam. Dessutom kan du även ta yrkesdiplom inom fransförlängning, spraytan och inom Beauty Sales.

Kursen innehåller 336 timmars lärarledd undervisning.
11 veckor, 5 dagar i veckan
Du kan också välja om du vill addera 1-3 månaders distansutbildning kostnadsfritt om du vill fördjupa dig inom marknadsföring och makeup vid fotografering/rörlig bild för uppbyggandet av din portfolio.
Vill du driva eget företag så kan du läsa till vårt Special Case med businessinriktning.MAKEUPARTIST & HÅRSTYLISTUTBILDNING

En otroligt bra makeupartistutbildning där du kan bli yrkesdiplomerad både som makeupartist och hårstylist med inriktning på skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam. Du kan även ta yrkesdiplom inom Beauty Sales.

Kursen innehåller 303,5 timmars lärarledd undervisning.
11 veckor, 4 dagar i veckan
Du kan också välja om du vill addera 1-3 månaders distansutbildning kostnadsfritt om du vill fördjupa dig inom marknadsföring och makeup vid fotografering/rörlig bild för uppbyggandet av din portfolio.
Vill du driva eget företag så kan du läsa till vårt Special Case med businessinriktning.MAKEUPSTYLISTUTBILDNING del 1 Makeupartist

En makeupstylistutbildning med grundläggande skönhetstekniker. Lämplig för dig som vill arbeta med beautymakeup på annan person för bröllop och fest samt kunna hålla kortkurser eller jobba i butik med försäljning och kundmottagning. Denna kurs räknas som del 1 i en uppdelad makeupartistutbildning.

80 timmars lärarledd undervisning
Dagtid eller kvällstidFRANSFÖRLÄNGNINGSUTBILDNING

Diplomutbildning i fransförlängning med singelfransar.En utmärkt utbildning för dig som vill starta eget eller arbeta som anställd på salong.

Självklart ingår härdplastutbildning helt i enlighet med Arbetsmiljöverkets riktlinjer.
Startkit med fransar, lim och verktyg ingår.
4 dagar + 3 månaders distansutbildning


MAKEUPARTISTUTBILDNING

En renodlad makeupartistutbildning där du blir yrkesdiplomerad som makeupartist med inriktning på skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam.
Du kan också ta ett diplom inom Beauty Sales.

Kursen innehåller 200 timmars lärarledd makeupundervisning. Välj mellan:
Dagtid, 11 veckor, måndag-torsdag 09-13 eller kvällstid, 22 veckor, måndag-tisdag 18-22.
Du kan också välja om du vill addera 1-3 månaders distansutbildning kostnadsfritt om du vill fördjupa dig inom marknadsföring och makeup vid fotografering/rörlig bild för uppbyggandet av din portfolio.

Vill du driva eget företag så kan du läsa till vårt Special Case med businessinriktning.HÅRSTYLISTUTBILDNING

En hårstylistutbildning för dig som vill jobba med uppsättningar för bröllop och fest, styling och avantgardefrisyrer för röda mattan, TV, reklam, mode och fotografering. Studera den ensam eller kombinera med någon av våra diplomutbildningar i makeup.

Kombinera denna hårstylistutbildning med någon av våra makeupartistutbildningar eller gå den som den är, du väljer.

103 timmars lärarledd undervisning
11 veckor, 14-17 måndag, tisdag och onsdag.MAKEUPSTYLIST DEL 2 FÖRDJUPN. MAKEUPARTIST

Del 2 av Makeupstylist är en fördjupningsutbildning till makeupartist. Lämplig för dig som har grundläggande kunskaper inom beautymakeup och nu vill satsa vidare mot ett makeupartistdiplom där du kan jobba med skönhet, mode, foto, TV, tidningar och reklam.
För intag kan arbetsprov förekomma.

120 timmars lärarledd undervisning
6 veckor, 4 dagar i veckan. Dagtid- eller kvällstidSPRAYTANUTBILDNING

Diplomutbildning i Spraytan.

1/2dags utbildning.

Startkit ingår med cruelty free-produkterBEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA EN ANTAGNINGSINTERVJU/KURS

Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Land (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Vilken utbildningsort är du intresserad av?

Ditt meddelande

Genom att skicka detta formulär godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i vårt kontaktregister och att vi får skicka relaterad information till dig.

Klicka här för mer information