fbpx
FÅ HEM GRATIS KURSKATALOG

JOBBA SOM FRILANSANDE MAKEUPARTIST

 

Makeupartist- och hårstylistyrket leder in dig i en värld bakom TV-kamerorna där det skapas TV-program, reklam- film, musikvideos och drama. Eller in i fotostudion där nästa stora reklamkampanj eller modereportage fotas. Du kommer att lägga makeup på kända personer, filmstjärnor och vackra modeller. Du kommer att träffa karismatiska fotografer och helt vanliga människor.
Det är en glamourös värld där du måste jobba hårt för att lyckas!

Ett jobb som frilansande makeupartist och hårstylist innebär mycket resande mellan olika så kallade locations (platser där man filmar/fotar). Lika gärna som du är med och sminkar för en modeplåtning på en paradisö i Västindien så kan du hamna på en reklamfilminspelning i iskalla Lappland eller in i en fotostudio med 6m takhöjd i New York.

Som frilansande makeupartist kommer du att få vara med om spännande möten och kreativa workshops där du tillsammans med fotografer, stylister, designers, art directors och regissörer skapar karaktärer, moodboards och på bästa sätt förbereder era kommande projekt. Att förstå och kunna fånga känslan man diskuterar för att sedan förmedla den in i en makeup och håruppsättning är det uppdrag du står inför. Att jobba professionellt som makeupartist och/eller hårstylist innebär en enorm frihet och utmaning.

Att gå en makeuputbildning hos oss på Makeupstudion innebär att tänja på gränserna för vad du trodde var möjligt inom färg, form och fantasi, samtidigt som du hela tiden strävar vidare efter att nå perfektion inom den klassiska skönheten. Du behöver inga förkunskaper men du måste vara beredd att arbeta hårt och fokuserat. Vi ställer mycket höga krav för vi vill att du ska lyckas!

Är du redo att pröva dina chanser inom den världen?

 

 

 


Att jobba som makeupartist är spännande. Att jobba som make up artist är glamouröst och slitigt. Det ena utesluter inte det andra. Och det är viktigt att du förstår vad som krävs för att lyckas som make up artist. En bra makeup-artist är tekniskt skicklig, snabb, pålitlig och serviceinriktad. En riktigt grym makeupartist har det - OCH är galet kreativ, självgående, problemlösande och väldigt flexibel. Har du allt det i dig kanske du på allvar ska överväga en karriär som makeupartist. Och vill du utbilda dig till makeup-artist så har du kommit till rätt skola! Våra elever går ut som grymt duktiga makeupartister som verkligen har fått en riktigt bra grund att stå på inför sitt nya yrke.
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X